Σταυρούλα-Μαρία Κωνσταντοπούλου

Σταυρούλα-Μαρία ΚωνσταντοπούλουRN, MSc
Νοσηλευτική, Οργάνωση και Διοίκηση Υπ. Υγείας
 • ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
  • Νοσηλευτική Π.Ε.
  • Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας
 • Πιστοποιήσεις
  • Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Διακρίσεις
  • Εθνικό Κέντρο Άμεσης Δράσης (Ε.Κ.Α.Β.)
  • Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Η Σταυρούλα-Μαρία Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε το 1997 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Το 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και έλαβε απολυτήριο Λυκείου με βαθμό «Άριστα».

Την περίοδο 2015-2019, σπούδασε στο τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με βαθμό 8,22. Παράλληλα με τις σπουδές της, συμμετείχε σε ιατρικά και νοσηλευτικά συνέδρια και έλαβε πιστοποιήσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και στην εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Δράσης (Ε.Κ.Α.Β.) και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Το 2019, μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, ξεκίνησε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της με ειδίκευση «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βασικό της μέλημα είναι η παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας και η ικανοποίηση του ασθενούς από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Σκοπός του ιατρείου είναι η πλήρης, σύγχρονη, εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη παροχή υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Με επικεφαλής τον Dr. Στάθη Παπαδόπουλο το προσωπικό μας στοχεύει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, λειτουργικότητας και αισθητικής του ασθενούς.

Πολιτική του ιατρείου μας είναι η υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, η συνεπεία, ασφάλεια και η αποφυγή επιθετικών θεραπειών καθώς και του πόνου. Προσδοκούμε να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε ασφαλείς, να μας εμπιστεύεστε και μαζί να χτίσουμε μια σχέση ζωής, με σκοπό της αποκατάσταση και την διατήρηση της στοματικής σας υγείας και τελικά την υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Έχετε Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με τον Δρ. Παπαδόπουλο

Επικοινωνία