Στάθης Παπαδόπουλος

Δρ. Στάθης ΠαπαδόπουλοςDDS, MSc, Dipl
Αισθητική Οδοντιατρική, Εμφυτεύματα
 • ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
  • DDS, MSc, Dipl - Αισθητική Οδοντιατρική, Εμφυτεύματα
 • Πιστοποιήσεις
  • Αισθητική Οδοντιατρική - UCL Eastman Dental Institute, Λονδίνο
  • Οδοντιατρικά Εμφυτεύματα - UCL Eastman Dental Institute
 • Διακρίσεις
  • Μέλος του ΕΑΟ - Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  • Μέλος του General Dental Council - Αγγλία

Ο Στάθης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Σχολή Μωραΐτη από όπου έλαβε και απολυτήριο Λυκείου. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2013 από όπου κατέλαβε και τον τίτλο του γενικού οδοντιάτρου.

Από το 2013 έως το 2015 δίδαξε στο τμήμα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ίδιο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία όπου υπηρέτησε σαν Ειδικός Οδοντίατρος. Το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται στην κλινική Athens Smile Clinic.

Το 2015 ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές του στην Αισθητική Οδοντιατρική στο UCL Eastman Dental Institute του Λονδίνου. Παράλληλα, έχοντας πάθος για την οδοντιατρική φωτογραφία την ίδια περίοδο απέκτησε το δίπλωμα του στον συγκεκριμένο τομέα. Το 2016, αφού είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του, εργάστηκε σε ιδιωτικό ιατρείο στο Λονδίνο.

Με το πέρας των σπουδών του είχε την τιμή να εργαστεί στο τμήμα CPD του UCL Eastman University από το 2016 έως το 2017, όταν και εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα των Οδοντιατρικών Εμφυτευμάτων στο UCL Eastman Dental Institute.

Είναι μέλος του ΕΑΟ( European Association of Osseo integration), του Οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής και του General Dental Council της Αγγλίας.

Ο Στάθης από την παιδική του ηλικία ασχολείται με το άθλημα της ιστιοπλοΐας οπού έχει μια σειρά από πανελλήνιες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις. Αδιαμφισβήτητα κορυφαία στιγμή στην αθλητική του πορεία υπήρξε η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στην κατηγορία 470 ανδρών.

Σκοπός του ιατρείου είναι η πλήρης, σύγχρονη, εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη παροχή υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Με επικεφαλής τον Dr. Στάθη Παπαδόπουλο το προσωπικό μας στοχεύει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, λειτουργικότητας και αισθητικής του ασθενούς.

Πολιτική του ιατρείου μας είναι η υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, η συνεπεία, ασφάλεια και η αποφυγή επιθετικών θεραπειών καθώς και του πόνου. Προσδοκούμε να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε ασφαλείς, να μας εμπιστεύεστε και μαζί να χτίσουμε μια σχέση ζωής, με σκοπό της αποκατάσταση και την διατήρηση της στοματικής σας υγείας και τελικά την υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Έχετε Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με τον Δρ. Παπαδόπουλο

Επικοινωνία