Λυδία Κακαλή

Δρ.Λυδία ΚακαλήDDS, MSC
Ορθοδοντική
 • ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
  • DDS, MSC - Οδοντιατρική - Ορθοδοντική
 • Πιστοποιήσεις
  • Οδοντιατρική - Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Ορθοδοντική - Τμήμα Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Διακρίσεις
  • Μέλος της EOS (European Orthodontic Society), AAO( American Association of Orthodontists)
  • Μέλος της ΕΟΓΜΕ (Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας)
  • Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

H Λυδία Κακαλή γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Το 2010 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Αρσάκειο Σχολείο Ψυχικού, από όπου έλαβε το απολυτήριο Λυκείου με «Άριστα». Εισήχθη 3η στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε 2η με βαθμό 8,45 το 2015.

Από το 2015 έως το 2018 εργάστηκε εθελοντικά στο Ορθοδοντικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).

Το 2018 ξεκίνησε την ειδικότητά της στην Ορθοδοντική, στο τμήμα Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρουσιάσει εργασίες τόσο σε πανελλήνια, όσο και σε διεθνή συνέδρια Ορθοδοντικής ( 2019 Annual Session of American Association of Orthodontics, 94th European Orthodontic Society Congress etc.). Παράλληλα, ασχολείται ερευνητικά με το αντικείμενο της Ορθοδοντικής και έχει δημοσιεύσεις τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα περιοδικά.

Είναι μέλος της EOS (European Orthodontic Society), AAO( American Association of Orthodontists), της ΕΟΓΜΕ (Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

Σκοπός του ιατρείου είναι η πλήρης, σύγχρονη, εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη παροχή υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Με επικεφαλής τον Dr. Στάθη Παπαδόπουλο το προσωπικό μας στοχεύει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, λειτουργικότητας και αισθητικής του ασθενούς.

Πολιτική του ιατρείου μας είναι η υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, η συνεπεία, ασφάλεια και η αποφυγή επιθετικών θεραπειών καθώς και του πόνου. Προσδοκούμε να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε ασφαλείς, να μας εμπιστεύεστε και μαζί να χτίσουμε μια σχέση ζωής, με σκοπό της αποκατάσταση και την διατήρηση της στοματικής σας υγείας και τελικά την υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Έχετε Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με τον Δρ. Παπαδόπουλο

Επικοινωνία